Apostag.hu

Apostag község honlapja

Egyéb

Hulladékgazdálkodási ügyfélszolgálat

Társaságunk 2022.11.17-én (csütörtök) 10:00-től 14:00-ig tud kihelyezett ügyfélszolgálatot biztosítani a településen.

Amennyiben megfelelő az időpont úgy legyenek szívesek a lakosságot tájékoztatni arról, hogy az adatváltozások bejelentéhez az alábbi dokumentumokat legyenek szívesek magukkal hozni a gyors ügyintézés érdekében.

Az ügyintézéshez az alábbi dokumentumok szükségesek:

  • ha az új felhasználó magánszemély: a változást igazoló okirat (30 napnál nem régebbi adásvételi vagy bérleti szerződés vagy 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap másolata), résztulajdonos változás esetén 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, személyi azonosságot igazoló okirat;
  • elhalálozásnál: halotti anyakönyvi kivonat másolata, jogerős hagyatéki végzés, vagy 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, személyi azonosságot igazoló okirat;
  • amennyiben az ingatlan több személy, szervezet tulajdonában van, ez esetben szükséges minden tulajdonos hozzájárulása egy személy vagy szervezet megjelölésével, akivel a szolgáltatási szerződést megköthetjük amennyiben ez nem kivitelezhető, úgy a honlapunkon Nyomtatványok menüpont alatt található Nyilatkozat dokumentum kitöltését szükséges csatolni a bejelentőlaphoz.

Amennyiben nem az ingatlan tulajdonosa kezdeményezi a szerződéskötést a tulajdonos(ok) hozzájárulása is szükséges, meghatalmazás formájában.

A megvásárolt edényzetről névre szóló számlát kell bemutatni, ennek hiányában két tanú aláírásával igazolt fénykép szükséges az edényzetről. Ez alól a 120 literes edény kivételt képez.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014. (XII.31.) Korm. rendelet alapján 60 literes gyűjtőedényre az a személy szerződhet, aki életvitelszerűen egyedül él, és ezt Önkormányzat által kiadott igazolással bizonyítja.

80 literes gyűjtőedény max. 4 fő által lakott ingatlan estén ajánlott

110- 120 literes gyűjtőedény választása 4 főnél nagyobb háztartás esetén ajánlott.

Vélemény, hozzászólás?