Tisztelt Apostagi Vállalkozó!

Dr. Csath Magdolna  Professzor Asszony kutatást végez a hazai kisvállalkozók jelenlegi gazdálkodási környezetének felmérésére, javaslatok felkutatására, amelyek érvényre juttatásával az Állam a mostaninál érezhetőbb lendületet adhatna a legtöbb munkavállaló megélhetését biztosító magyar KKV-knak, kiscégeknek (egyéni vállalkozó, Bt, Kft, stb.).

Külön kérte annak hangsúlyozását, hogy a Kormány asztalára azért készítik az anyagot, mivel a magyar kisvállalkozók helyzetbe hozása jelenleg inkább csak a szavak szintjén valósul meg. Olyan üzeneteket akarnak megfogalmazni, ami a meglévő legnagyobb problémák felszínre hozásával intézkedési javaslat összeállítását célozza, hogy a hangoztatott kormányzati szándék valósággá válhasson. A kicsikért akarnak lobbizni, a nagyok úgyis közel vannak az információkhoz és a döntésekre eleve ráhatással bírnak.

A kérdőív anonim, de bármi módon hozzájuk eljutó nevet, vagy cégadatot nem rögzítenek és nem adnak ki.

A kutatómunka a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlik.

Minél több kérdőívet kapnak vissza, a helyzetkép annál hitelesebben és erőteljesebben tükrözi a mai magyar kisvállalkozói valóságot, a következtetések annál pontosabbak lesznek.

Kérjük a Tisztelt Apostagi Vállalkozókat, hogy az alábbi linken található kérdőív kitöltésére szánják rá az időt! (kb. 5-10 perc)

A kitöltött kérdőív egyenesen a kutatócsoporthoz kerül.

http://kerdoiv.diplomantul.hu/evasys/online.php?p=ZGK3X

A visszaküldési és kitöltési határidő folyó hó 26-a, vasárnap este.

 

A bejegyzés a(z) Egyéb kategóriában lett létrehozva. Állandó link.

Vélemény, hozzászólás?