Községi képalbumok

Nyári Napközi harmadik hete 2016

Nyári Napközink utolsó három napja szintén élményekkel teli volt: mozilátogatás, Duna parti séta, "mindent lezáró" búcsú buli.

Nyári Napközi második hete 2016

A Nyári Napközi második hete nagyon mozgalmasra sikeredett. Voltunk kirándulni: Dunaújvárosban, az új játszótéren, Dunaegyházán, a Duna parton. Nagy örömünkre hozzánk is ellátogattak a dunaegyházi gyerekek.

Nyári Napközi első hete 2016

A Nyári Napközit minden gyerek nagyon várta, első héten már 50 gyerek fordult meg nálunk. Az első hétre Apostagi Polgárőr bemutató, mozi látogatás, róka vadászat és rengeteg kézműves technika és különböző játék jutott.

Trianoni megemlékezés

Június 6-án emlékeztünk meg Trianonról.

A Csodálatos Varázsfuvola

Az apostagi színpadon a dunavecsei felnőtt színjátszók után a gyerekek által színre vitt "A Csodálatos Varázsfuvolát" nézhettük meg.

Művészeti bemutató

Hagyományokhoz híven Lovászné Nemes Piroska és Sándor Andrea növendékei adtak számot "tudásukról". Az idei év meglepetése Szűcs Bence kürt játéka volt.

Szavalóverseny

A Költészet Napját mi egy szavalóversennyel ünnepeltük meg.

Víz Világnapja

Március 22. a Víz Világnapja. A Bácsvíz Zrt. egy rajzpályázatot írt ki melyen az apostagi gyerekek jó eredményt értek el.

Nagy Lajos Műsoros Délután

Nagy Lajos írónk születésének 133. évfordulóját az idei évben is méltó képen ünnepelték meg az iskolás gyerekek és felkészítő tanáraik. Ezen a kulturális seregszemlén a mesék mellett helyet kaptak a paródiák is.

Könyvtárban jártak az ovisok

November 25-én az Apostagi Közösségi Házba látogattak az óvodások. A könyvtárunk közkedvelt "plüss-répájával" előadták a Répamesét.

Mesemondó verseny 2015

Az idén is szebbnél szebb mesékkel örvendeztettek meg minket a gyerekek az Apostagi Közösségi Házban.

Nyári Napközi harmadik hete

Nagy köszönet illeti meg az igazán kreatív és mindig mosolygós munkatársaimat: Ági, Etke, Kristóf, Nóri, Viki és az 50 órát teljesítő fiatalokat!

Nyári Napközi második hete

A napközi rendje: délelőttönként különböző kézműves technikákkal ismerkedtek meg a gyerekek. Délutánonként kirándulásokat szerveztünk és szabadtéri játékokat játszottunk.

Nyári Napközi első hete

Az idei évben "lelkes csapatomnak" köszönhetően megszerveztük a nyári napközit. Három héten keresztül közel 40 gyermek látogatott el hozzánk.

Szavalóverseny 2015

Mi a Költészet Napját egy szavalóversennyel ünnepeltük meg.

Rendhagyó könyvtári óra

Andi néni vezetésével a 2. osztályosok ellátogattak az Apostagi Közösségi Házba, ahol egy rendhagyó könyvtári órán vehettek részt.

Mesemondó verseny 2014

Az idei év mesemondó versenyén nagyon sok szép új magyar népmesével gazdagodhattunk.

Báb előadás a Közösségi Házban 2014

Az óvodások és a kisiskolások nagy-nagy örömére bábszínház látogatott el hozzánk. A három kismalac c. magyar népmese elevenedett meg a gyerekek előtt.

Képeket készíti: Szilágyi Réka, Pinkász Tamásné, Kalmár Kristóf

Elérhetőség: galeria@apostag.hu